Russia - Colours of Orthodoxy
Russia - Colours of Orthodoxy Russia - Colours of Orthodoxy Russia - Colours of Orthodoxy Russia - Colours of Orthodoxy Russia - Colours of Orthodoxy

Russia - Colours of Orthodoxy

45,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Россия - Краски Православия

Palautusoikeus 14 päivää

Nelikielinen (puola, englanti, venäjä) kuvakirja Venäjän ortodoksisesta kuttuurista. Esipuheessa alustus maan historiallisiin vaiheisiin ja kristinuskon tarina maassa.

Kristinuskolla on aina ollut materiaalinen ulottuvuutensa. Tämä näkyy erityisesti sen yhteisöllisyydessa, instituutiossa ja rituaaleissa, mutta myös sen uskonnollisia kokemuksia, myytteja ja opinkappaleita on visualisoitu ja esitetty kautta aikain materiaalisessa muodossa.

Tutustumalla kirjan valokuviin ortodoksisuudesta kiinnostunut lukija voi uppoutua kirkkomme ajattomaan kauneuteen ja perinteeseen kaikkialla ortodoksisessa maailmassa. Kuviin on taltioitu pieniä katoavia hetkiä, jumalanpalveluksia, askeettisuutta, arkkitehtuuria ja ikonitaidetta, kirkkomme arkea ja juhlaa.

"Ortodoksisuuden kirjo" on ennen kaikkea todiste, että yksilön sielunmaisemasta kasvaa kuolematon taide, joka on luomisvoiman hienoimpia ilmauksia. Kuvatun kohteen moninaiset esteettiset tulkinnat ovat aarteita, jotka ovat rikastuttaneet ihmiskuntaa koko historian ajan. Kirkollisen esineen tai tekstiilin on kuitenkin oltava ensin symboli voidakseen olla myos esine. Elavaksi kirkon esineistön tekee tietysti itse Jumala, joka Siinain vuorella antamiensa käskyjen lisäksi kehotti rakentamaan pyhän paikan, jossa Hänen lasnäolonsa kansan keskuudessa toteutuu. Tätä pyhyyden läsnäoloa on nyt tallennettu käsilla olevan kirjan kuviin.

Русская Церковь имеет богатейшую историю, насчитывающую более тысячи лет, в которой периоды расцвета и бурного, творческого развития чередовались с нелегкими годами испытаний, причиной которых становились то всевозможные захватчики, то собратья, ослепленные утопическими идеями построения безбожного государства. Альбом представляет богатую церковную архитектуру России, равно как и многочисленные проявления церковной жизни, в первую очередь, литургической, Мы здесь повстречаемся с прекрасными интерьерами, примерами аскезы и духовности, иерархами и верующими Русской Церкви, но, самое важное, с доступным нашему взору духом Православия, так как данный альбом — свидетельство духовного богатства России.

Arvostelut 0 arvostelua