MINUN VALAMONI
MINUN VALAMONI MINUN VALAMONI

MINUN VALAMONI

Kirjapaja
34,90 €
Sisältää alv. 10.00 %

Kirjan toimittajat ovat itsekin kuunnelleet "kuusikujan kuiskintaa", värikkäitä tarinoita vuosikymmenten varrelta: Miksi talkoolainen lauloi yöllä kirkon katolla? Nauretaanko Valamossa televisiosketseille? Miten Collianderien perintö näkyy tänä päivänä? Luostarin kuva-albumista poimitut upat mustavalko- ja värikuvat rytmittävät teosta. Annina Holmberg on helsinkiläinen kirjailija ja käsikirjoittaja, ortodoksi ja Valamon kävijä vuodesta 1984. Tamperelainen Olli Löytty on dosentti, kirjallisuudentutkija ja tietokirjailija. Taina West on helsinkiläinen toimittaja ja käsikirjoittaja sekä aloitteleva ortodoksi.

''Värikästä elämää luostarissa
Minun Valamoni on teos Heinäveden Papinniemessä sijaitsevasta luostarista, sen kävijöistä ja asukkaista, tarinoista ja tapahtumista. Valamo tarjoaa joillekin kodin ja elämäntavan, toisille lepopaikan ja hengähdystauon. Tässä kirjassa Valamon-kävijät ja siellä asuvat kertovat, mitä luostari heille merkitsee, millaisia ovia se on heidän elämässään avannut ja sulkenut. Omakohtaisia kertomuksia rytmittävät pienet tarinalliset makupalat Valamon elämästä ennen ja nyt.
Kirjoittajina on näyttelijöitä ja muita taiteilijoita, tutkijoita, toimihenkilöitä ja opiskelijoita. Myös luostarissa asuvat munkit ja siellä työskentelevät maallikot kertovat kokemuksistaan.''

Sidottu, 272 sivuinen.

Arvostelut 0 arvostelua