AURINGOLLA SEN OLLESSA KORKEIMMALLA  Päivypastos konzu päiväine korgeivimal
AURINGOLLA SEN OLLESSA KORKEIMMALLA  Päivypastos konzu päiväine korgeivimal AURINGOLLA SEN OLLESSA KORKEIMMALLA  Päivypastos konzu päiväine korgeivimal

AURINGOLLA SEN OLLESSA KORKEIMMALLA Päivypastos konzu päiväine korgeivimal

Karjalan kielen seura
30,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Arkkipiispa Leo uusimman runokokoelman aiheina ovat Portugali ja Japani. Molemmat ovat merivaltoja ja tunnettuja rikkaasta kulttuurista. Fado ja sakura-teemaisten kauniiden ja syvällisten runojen aiheina ovat matkoilla koetut ihmisten kohtaamiset ja elämykset. Vaikuttavia ovat myös runot, joissa kuvataan yhdessäoloa lasten kanssa. joissakin runoissa käsitellään taitavasti myös maailmanpolitiikan ääri-ilmiöitä. Tämä kokoelma osoittaa jälleen kerran, että nykykarjala on oivallinen modernin runouden kieli.

Arhijepiskoppu Leon uuziman runokerävön tiemoi ollah Portugualii da Japounii. Kudaigi on merivaldivo da rikkahas kul'tuuras tundiettu. Fado- da sekuru- tiemazien kaunehien da süvällizien runoloin lähtökohtinnu ollah matkoil nähtüt ristikanzoin vastavukset da elämükset. Vaikuttajii ollah mugaže runot, kudamis kuvatah ühtesoluo lapsie ker. Erähis runolois käzitelläh hüvin sežo mualimanpoliitiekan laiduilmivölöi. Tämägi kerävüs ozuttau kui nügüaigaine karjal on oivallinen modernan liiriekan kieli.

Sidottu, 200 sivuinen.  

Arvostelut 0 arvostelua