Tervetuloa Tuohukseen!

Verkkokauppamme uudistuu!

Suljemme vanhan verkkokauppamme 30.8.2019. Uusi avataan 2.9.2019 tässä samassa osoitteessa https://webtuohus.valamo.fi

Vanhaan verkkokauppaan jätetyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Uudet tuotteet

Tuotteet 5-8 / 13

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Valamon luostarin kauppa Tuohus

Valamossa voi piipahtaa myös ostoksilla. Tämäkään ei ole nykyajan keksintöä, sillä pyhiinvaeltajat ja muut matkailijat ovat aina halunneet tuoda luostarimatkalta kotiinsa joitain muistoesineitä – rahan puutteessa vaikka kiviä luostarin mailta. Laatokan Valamossakin toimi jo varhain verraten laaja muistoesinemyymälä, jossa myytiin esimerkiksi veljestön tekemiä käsitöitä ja ikoneja.

Valamon kauppa tunnetaan nimellä Tuohus ja se palvelee vieraita päivittäin aamusta iltaan. Pienen myymälän hyllyiltä löytyy kattava valikoima ortodoksiseen elämäntapaan liittyviä tuotteita: käsin maalattuja ikoneita, painokuvaikoneita, lampukoita, rukousnauhoja, postikortteja, kaularistejä ja -ikoneita, Valamossa valmistettuja mehiläisvahatuohuksia, luostariteetä ja paljon muuta. Valikoimassa on myös paljon erilaisia lahja- ja koriste-esineitä, makeisia ja tuomisia – uskontokunnasta riippumatta. 

Keramiikkaa TuohuksessaElintarvikkeita ja makeisiaIkoneita Tuohuksessa

Tuohus on samalla yksi maan parhaiten varustetuista ortodoksisista kirjakaupoista. Valamon luostarin omien julkaisujen lisäksi saatavilla  on laaja kirjo ortodoksista uskoa ja sen eri aspekteja käsittelevää kirjallisuutta. Myös ortodoksisesta kirkkomusiikista kiinnostuneet ilahtuvat Tuohuksen laajasta valikoimasta.

Tuohus on myös verkkokauppa, kun haluat tehdä ostoksia, se sujuu kätevimmin, kun luot ensin itsellesi asiakastilin. Näin pysyt ajan tasalla tilauksesi käsittelyvaiheista ja voit tarkastella myös aiemmin tekemiäsi tilauksia. Jos olet jo aiemmin luonut asiakastilin, riittää, että kirjaudut sisään.

Meille olet toki tervetullut myös vain katselemaan. Ole hyvä ja käy peremmälle!

Valamon kauppa Tuohus

TUOHUS MYYMÄLÄ VALAMO
Kesä-elokuussa ma-su 8-21
Syys-toukokuussa su-to 9-18 pe-la 9-20
puh. +358 44 425 9222
tuohus@valamo.fi